Esenta este naturaletea, nu perfectiunea.

Esenta este naturaletea, nu perfectiunea.

"Nicio femeie nu este frumoasa sau urata pana cand nu ajungi sa o cunosti." - Marin Preda

Am scris pana acum despre haine, despre accesorii, despre moda si ceea ce ne place, insa, in acelasi timp, ca sa aratam minunat asa cum ne dorim, cu hainele pe care le purtam, cu accesoriile pe care le alegem, trebuie sa ne simtim extraordinar in pielea noastra. De ce? Pentru ca doar simtindu-ne minunat vom putea da mai departe starea noastra de spirit, iar oamenii ne vor vedea asa cum suntem, mult mai frumoase, dincolo de ceea ce alegem sa purtam. Asadar, accesoriul cel mai important, care nu trebuie sa-ti lipseasca niciodata este sa fii TU insati.

Am auzit de multe ori ca pentru a fi placuta, trebuie sa te placi tu mai intai, ca atunci cand esti in oglinda sa te intrebi: “ai iubi un om ca tine?”

Dar oare este suficient acest aspect in definirea ta ca om?

Te-ai intrebat vreodata, femeie, cine esti tu?

Ei bine, noi nu te cunoasteam, insa putem spune despre tine ca esti unica, esti unica in felul tau si indicat ar fi sa nu uiti acest aspect niciodata.

 

Stii, acest articol este pentru fiecare dintre noi, pentru a ne reaminti ca detinem toate “instrumentele” pentru a avea increderea in propria persoana, pentru a nu ne abate de la ceea ce ne dorim, pentru a ne iubi si pentru a ne respecta.

De asemenea, femeie, esti atat de puternica si inzestrata cu atatea calitati, incat poti fi si mama, si sotie, si prietena, si amica, si fiica si tot ce iti doresti tu. J deci…esti uimitoare!

Mi-ar placea sa iti promiti ca nu vei lasa momentele dificile pe care le intampini, oamenii nepotriviti pe care ii vei intalni sau… perioadele mai putin bune sa iti indeparteze puterea de zen care se regaseste in interiorul tau, al fiecarui om, practic.

Multe dintre noi, de fapt, multi oameni pun accent pe aspectul fizic, care nu are rost sa ne mintim, chiar conteaza, dar acest aspect fizic nu inseamna neaparat sa arati ca Angelina Jolie, Adriana Lima sau ca romanca noastra, Iulia Vantur, pe care, personal, o vad una dintre cele mai frumoase femei din lume.

De fapt, cred ca secretul frumusetii este chiar la tine iar acesta se rezuma la naturaletea pe care o posezi, care in mod sigur, va atrage intotdeauna oamenii potriviti tie, la momentul potrivit.

Asa ca, nu te mai preocupa, esti frumoasa astazi, astazi si mereu. Fii asa cum iti doresti sa fii, nu iti mai face atatea griji pentru ce reprezinti pentru ceilalti oameni, ci urmareste doar un singur scop cu acestia, fa-i fericiti atat cat tine de tine.