In sfarsit, luna decembrie a sosit! Bucuria sarbatorilor este la fel de mare si pentru cei mici, dar si pentru cei mari! Simtim magia evenimentelor ce urmeaza, iar graba in goana dupa cadouri este tot mai mare. Gospodinele se intrec in bucatarit mancaruri traditionale si fel si fel de prajituri delicioase pentru a le darui celor apropiati. Ce poate fi mai frumos decat sa daruim?

Asteptam acel moment petrecut cu cei dragi, acel moment plin de dragoste si de liniste. 

Seara de Craciun este plina de surprize. Perfect adevarat! Cautam cele mai frumoase cadouri, insa afectiunea si timpul petrecut cu cei dragi sunt cele mai importante. 
Haideti sa descoperim cu ce cadouri ii purtem incanta.

1. O propunere pentru el este un portofel. Majoritatea barbatilor nu obisnuiesc sa isi schimbe portofelul prea des. Asadar, este un prilej bun sa il convingeti ca ar fi cazul sa il inlocuiasca pe cel vechi cu unul nou. Si cum sa faceti mai bine asta, daca nu oferindu-i un cadou?

2. Iti doresti sa imortalizati toate momentele frumoase? Cel mai bine o poti face prin intermediul unui aparat foto. Cu atat mai mult daca el este pasionat de fotografie.  

                                   

                                               

                                                                        

2. Cele mai bune prietene ale femeilor sunt bijuteriile. Ei bine, dragilor, surprindeti-va iubita de Craciun cu ceva stralucitor si cu siguranta va fi incantata.

3. Doamnele sunt facute sa iubeasca parfumurile, asadar, alege-l pe cel potrivit pentru ea si daruieste-l impreuna cu o imbratisare. 

                            

4. Idei de cadouri pentru copii? Ei sunt bucuria sarbatorilor! Orice le-ar aduce Mos Craciun, sunt fericiti. Sfatul nostru este sa le cititi scrisorile si sa le indepliniti dorintele, atat cat se poate.  

                                                                     

  

                                      Va dorim sarbatori linistite si fericite!