Per Donna este un producator si funizor international de haine en gros de dama ce a luat nastere in anul 2005. Rochia a fost de la inceput cartea noastra de vizita, insa pe parcursul anilor, gama de produse s-a diversificat, cuprinzand si: paltoane, trenciuri, compleuri, bolerouri, pantaloni si bluze. Produsele noastre se caracterizeaza prin eleganta, stil si bun gust.
Echipa Per Donna are in prezent peste 70 de angajati si colaboratori in intreaga tara, iar numarul acestora este in crestere.
Producem peste 100.000 de produse anual, insa productia este intr-o permanenta dezvoltare, iar numarul produselor creste de la un an la altul.
Produsele noastre se adreseaza in special pietei de mijloc, oferind calitate la preturi medii.
In prezent, ne consolidam pozitia pe piata din Romania si Spania, iar numarul clientilor din Insulele Baleare este in crestere datorita calitatii, a pretului si a profesionalismului de care dam dovada la fiecare comanda onorata.
Pe viitor vom continua sa ne diversificam gama de produse pentru a satisface cerintele si asteptarile clientelor actuale, dar vom incerca sa atragem si un public nou pentru alte stiluri vestimenatare.


                                                       

Top 5 motive sa colaborezi cu noi:

* oferim produse noi zilnic
* varietate de masuri (36-54)
* diversitate de culori pentru fiecare model in parte
* personal calificat, pregatit oricand sa vina in ajutorul tau
* raport calitate/pret excelent