Dispozitii generale :         

                                                                                                                                                       

 

         Prin prezenta se stabilesc conditii de vanzare de haine en gros din magazinul on-line www.perdonna.ro , proprietatea S.C. EMIL LINE S.R.L. , societate comerciala legal infiintata conform legilor romane , cu sediul in Bucuresti, Str.rAMNICU vALCEA nR.26, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/1639/2005, CUI RO17175716. Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implică acceptarea a prezenţilor  termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului îţi recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi conditiilor. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare prealabilă. Prin deţinerea unui cont pe site-ul nostru, www.perdonna.ro înseamnă că eşti de acord si accepţi ca, fără nicio notificare prealabilă,  să putem sterge sau adauga orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate pe site.

Produsele :

    

       Produsele comercializate de perdonna.ro sunt produse noi, ambalate de Per Donna. Acestea vor fi livrate în limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile în cazul în care produsele dorite nu se mai regăsesc în oferta prezentata.Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferente privitoare la culoare, aspect) De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislaţia în vigoare, în ceea ce priveste informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. De asemenea pot interveni erori de 2-3 cm în măsurile articolelor prezentate şi afişate pe site.Preţurile produselor nu includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) şi nu includ taxele de livrare. In cazul aparitiei unor preturi eronate pe site ne rezervam dreptul de a anula comenzile, in cazul in care clientul nu doreste sa plateasca pretul corect al produselor.

Livrarea :

                                                               

         Livrarea coletului are loc in 24-48 ore lucratoare prin curierat rapid in orice localitate din Romania prin intermediul colaboratorilor nostri: Fan Courier.

         Daca plasati comanda VINERI, dupa ora 16:00, comanda va fi procesata LUNI, urmand ca aceasta sa ajunga la dumneavoastra MARTI.

         Taxa de livrare este achitata de catre client, dar noi facem tot posibilul ca aceasta taxa sa fie una cat mai mica.

De exemplu, pentru un colet de 5 kg ce trebuie sa ajunga in Iasi, cu suma -ramburs 880 lei, clientul trebuie sa plateasca o taxa de curierat de 24,30 lei*(TVA inclus). Tarifele de pe site sunt valabile pentru localitati din afara Romaniei.

* Pretul este valabil pentru localitatile in care firmele de curierat nu percep taxe pentru km externi.

https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2012/03/locatiiFAN-complet.pdf

Pentru localitatile cu kilometri externi fata de cel mai apropiat sediu Fan Courier puteti opta pentru expedierea prin Posta Romana.

             LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZILE DE PESTE 2000 LEI !

                                     

Returnarea :

      Daca nu sunteti multumiti de produsele noastre sau pur si simplu acestea nu au impact asupra clientilor dumneavoastra le puteti returna in termen de maxim 10 zile lucratoare. Pentru returnare va rugam sa ne contactati telefonic la 0769989032 sau prin email la office@perdonna.ro.

      Taxa de curier va fi suportata de catre dumneavoastra si puteti alege orice metoda de livrare doriti.

      Este necesar sa mentionati daca doriti inlocuirea cu un alt produs sau returnarea banilor.

       In cazul in care optati pentru returnarea banilor, acestia vor fi inapoiati prin transfer bancar in maxim 30 zile lucratoare de la primirea coletului. Suma consta doar in valoarea produsului, nu si a taxei de transport. In cazul in care alegeti inlocuirea produselor, cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de dumneavoastra.

       Taxa de transport nu se returneaza.

                                                                                                    

           „Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului său, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

    Clientul poate returna produsele doar daca acestea nu prezinta semne ca ar fi fost purtate si daca eticheta este intacta. Se pot returna doar seriile complete!

 

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

           Deoarece dumneavoastra aveti posibilitatea de a va exprima parerea referitoare la bunurile şi serviciile pe care le comercializam puteti suna la Protectia consumatorului,  telefon TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999  linie telefonica cu apelare gratuita.

Date cu caracter personal :

                                                                                                              

Protectia datelor cu caracter personal

         Pentru a comanda produse de pe site-ul www.perdonna.ro trebuie sa va creati un cont, prin completarea formularului de inregistrare. Acest formular contine urmatoarele date cu caracter personal : nume, prenume, email, adresa, datele firmei, numar de telefon, parola. Prin oferirea acestor date ne dati consimtamantul pentru a le introduce in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Aceste date sunt folosite pentru a va trimite materiale informative cu privire la produsele noastre.

        Datele dumneavoastra personale pe care ni le furnizati sunt folosite doar de PER DONNA si nu vor fi dezvaluite tertilor, exceptie fiind firma de curierat care asigura livrarea coletului dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pe website-ul www.perdonna.ro,  va rugam sa intrati aici !